dimarts, 20 d’octubre del 2015

Escola de pares

L’Escola de pares i mares del Roquissar és una nova iniciativa de l’AMPA, per tal de compartir un espai d'intercanvi i aprenentatge, on les famílies puguem enriquir-nos les unes de les altres i acompanyar-nos en l'apassionant món de la criança dels nostres fills.

Es tracta de fer una trobada mensual en l'horari que vagi millor a la majoria, per parlar de diferents temes que ens preocupin i interessin. La durada serà d'una 69 -90 minuts, amb una part d'exposició teòrica d’un expert i una part d'intercanvi, preguntes,...

Estem pensant en temes com alimentació, hàbits d'estudi, educació emocional, seguretat a internet, primers auxilis, tècniques de relaxació… però l’agenda està oberta a les inquietuds i propostes de tots els pares i mares del Roquissar.

No hi ha cap cost ni compromís d'assistir a totes les trobades. Podeu assistir a les que més us interessin o proposar nous temes. Informarem prèviament del dia i tema de cada sessió i us haureu d’apuntar per calcular l’assistència.

Qui impartirà les sessions?

Pares i mares voluntàries, experts en temes específics, per la qual cosa agrairem que ens proposis si hi ha un tema sobre el qual t’agradaria fer una exposició. Puntualment, i a petició o suggerència d’algun pare o mare, podem mirar de comptar amb un expert de fora de l’escola.

Us animeu? Tenim molt per aprendre els uns dels altres!

Ho podeu fer amb aquest formulari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada